Galeria Subex

Descripció del lloc

Galeria d’art figuratiu de Barcelona.

D’ençà que va obrir les portes, la Galeria Subex ha perseguit el mateix objectiu: divulgar l’art figuratiu d’artistes consagrats apostant, alhora, per nous talents. Victòria Salom, doctora en Història de l’Art i propietària de la galeria des de l’any 1973, va decidir anar a contracorrent i atorgar el valor que mereixia el nou realisme; un estil que al llarg del segle XX havia quedat relegat a un segon pla, per l’omnipresència de l’art abstracte.

Durant aquestes quatre dècades, Subex ha representat un espai expositiu per més de cent artistes.

El resultat de la simbiosi establerta entre Subex i els respectius artistes s’ha traduït en èxit per ambdós costats. Per una banda, Subex s’ha convertit en una de les galeries d’Art Figuratiu de referència a Barcelona i a tot Catalunya, mentre que artistes com José Berruezo, Jorge Duarte, Comes Busquets o Joan Pujol han consagrat la seva carrera durant el seu pas per la galeria.

Actualment, Subex comença una nova etapa. Des d’octubre de 2015, la galeria ofereix una sèrie de cursos de pintura impartits pels artistes que hi exposen habitualment, a més de cursos d’Història de l’Art impartits per historiadors especialistes en cada matèria.

Subex compta amb una ubicació geogràfica privilegiada. Situada al bell mig del centre de Barcelona, concretament al carrer Mallorca, entre dues de les vies més importants de Barcelona: Passeig de Gràcia i Rambla Catalunya, i envoltada d’obres emblemàtiques de Gaudí com La Pedrera o La Casa Batlló.

Els cursos son presencials amb la possibilitat d’assistir virtualment i en “streaming” (en directe) per mitjà de la plataforma Zoom, i amb un suport a l’aula que permetrà als alumnes visualitzar el power-point dels materials comentats durant la sessió i fer preguntes al final de la classe a través del xat.

Les classes es gravaran i es facilitarà a tots els alumnes un enllaç per accedir-hi. Tindran una setmana per visualitzar-les tantes vegades com vulguin.

La documentació de suport utilitzada a les classes també es facilitarà als alumnes en format pdf.

Direcció

Carrer Mallorca, 253 BARCELONA

Telèfon

932158187

Tots els llocs | Totes les formacions