Mireia Puente Vilardell

@artxtu

Per què el blog?

Vaig iniciar aquest projecte amb la idea clara i la necessitat de fer arribar l’art a tothom, de trencar el mur existent entre aquest i el seu públic, de democratitzar l’art.

Volia compartir amb vosaltres la meva manera de veure l’art, com ens envolta allà a on anem, i com podem integrar-lo en tot allò que fem.

A l’apartat del “Blog” trobareu la meva valoració sobre l’obra d’artistes contemporanis de qualsevol disciplina artística, però també parlo d’estils i moviments del passat per donar-vos eines i perspectiva a fi de gaudir cada cop més de l’experiència artística.

A l’apartat de “Vivint l’Art” us proposo activitats i esdeveniments culturals per a ajudar-vos a elaborar una agenda d’oci de primera. És una selecció personal que comparteixo amb tots vosaltres.

A l’apartat “Formació” us informo de tota la meva activitat formativa: programes, ubicacions, dies i horaris. Sempre amb la voluntat d’acostar l’art a tothom, també a vosaltres.

Per últim, al “Show Room” us ofereixo la possibilitat d’accedir a algunes de les peces disponibles dels artistes que us he presentat al blog. I, si ho desitgeu, disposareu del meu assessorament personalitzat.

Al final, el més important és acostar-nos tots plegats al coneixement a través d’allò que ens fa vibrar, però també donar-nos l’oportunitat de descobrir noves vies de pensament que obriran la nostra mirada i ens flexibilitzaran el raonament, un element bàsic per adaptar-nos al constant esdevenir de la vida.

D’on obtinc les imatges que surten al blog?

Les imatges del blog estan disponibles per internet, o bé facilitades pels mateixos artistes. Si algú es sent vulnerat en els seus drets o té algun inconvenient amb alguna imatge, m’ho pot comunicar i procediré a la seva retirada.

Contingut del blog

El contingut que apareix en el blog és majoritàriament d’elaboració pròpia, tot i que consulto altres fonts i en alguns casos n’extrec cites literals. Si algú es sent vulnerat en els seus drets o té algun inconvenient amb algun text, m’ho pot comunicar i procediré a la seva retirada.

La meva formació

Llicenciada en Geografia i Història, especialitat d’Història de l’Art, per la Universistat de Barcelona.

Postgrau De les Arts de l’Objecte al Disseny Contemporani, per la Universitat de Barcelona.

Ajuda’m a millorar, la teva opinió m’interessa:

Si ho desitges, pots emplenar la següent enquesta per ajudar-me a millorar.
M’agradaria saber més de tu: ACCEDIR A L’ENQUESTA